Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet!

Har du höga ambitioner, en vilja att lära dig mer och målet är att studera vidare på högskola eller universitet?
Då är detta skolan för dig!

Visste du att …

Skolan har ett perfekt läge mitt emot Gävle Centralstation i helt nyrenoverade lokaler. Hit har du godast tänkbara kommunikationer och promenadavstånd till all service i centrum.

På NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle har du stora möjligheter att påverka och delta i elev- och skolaktiviteter där vi tillsammans skapar en bra skola.

Du kan kombinera dina studier på hög nivå med E-sport. Vi har en valbar E-sportprofil på våra utbildningar där du får lära dig allt från E-sportträning till ledarskap, taktik och juridik.

På NTI utbildas du till att kunna navigera i en digitaliserad framtid vare sig du läser på Teknikprogrammet eller Naturvetenskapsprogrammet.

Hos oss på NTI får du möjlighet att certifiera dig inom Microsoft och Adobe vilket gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Filmer från vår skola

”Din framtid, vårt viktigaste uppdrag!”

2022-01-21

VäLKOMMEN På DIGITALT öPPET HUS På NTI!

Välkommen till oss på digitalt öppet hus den 27 januari klockan 17-19. Här hittar du mer information om kvällen.

Läs nyheten

Bilder från vår skola