Välkommen till Thoren Business School!

Vi utbildar framtidens stjärnor inom Business; vi ger dig rätt förutsättningar så att du kan läsa vidare, starta eget eller börja jobba direkt efter studenten.

Visste du att …

Thoren Business School i Gävle har Coachtid varje fredagar. Där får du möjligheten att fördjupa dig i någon kurs eller att få extra hjälp.

Vi erbjuder APL i alla program. Vi anser att praktik är bästa vägen ut på arbetsmarknaden.

Vi arbetar med case – en möjlighet för eleverna att få arbeta med riktiga företag som har riktiga problem.

Thoren Business School har Försäljning och serviceprogrammet – en möjlighet att få både en Yrkesexamen och en högskoleförberedande examen.

Film från vår skola

”Jag valde Thoren Business School för allt extra skolan har att erbjuda inom business som case och business trip”

– Hammoudi Alabdi COP21

2021-12-13

THOREN BUSINESS SCHOOL STARTAR PADELINRIKTNING

Thoren Business School i Gävle satsar på padel. I samarbete med nyöppnade Strömsbro Padel erbjuds skolans elever från och med nästa läsår att träna padel inom ramen för individuellt val.

Läs nyheten
2021-10-13

ÖPPET HUS På THORéN BUSINESS SCHOOL

Välkommen till oss! Här hittar du datum och tider för våra kommande öppet hus.

Läs nyheten

Bilder från vår skola